slow

Min pappa har köpt en vuvuzela. Om du av någon outgrundlig anledning har missat vad en vuvuzela är så kan jag kort sammanfatta.
Vuvuzela [vuːvuːˈzɛlə/]. En ful, sydafrikansk trumpet i plast som ger ifrån sig ett helvetesljud utan dess like som alla spelarna i pågående fotbolls-VM hatar. Likaså domarna. Och publiken (utom de som innehar detta djävulsinstrument). 
Men den som kom med posten idag är blå i alla fall, och det är ju fint. Om den stannar i lådan det vill säga.

Jag kan till och med låta en bild illustrera mina varma känslor för vuvuzelornas mysiga läte:

paranoid

Såg nyss The Fourth Kind med syster. En klassisk "baserad på verkliga händelser"-thriller (för det säger Milla Jovovich redan i början!). Den utspelar sig i en liten stad i Alaska, där flera invånare vaknar upp mitt i natten och ser en uggla på sina fönsterbleck. Ugglan är egentligen aliens (I love Hollywood!), som hittar på massor med hyss. Varför de skulle vilja göra det vid typ, världens ände (Nome ligger för fan över trädgränsen) är dock ännu obesvarat. Effektiva kidnappningar i all ära, men ska folk kidnappas är det väl onödigt att välja en stad med en befolkningsmängd på 3000... Det blir ju ett amerikanskt Morden i Midsomer. Hallå, farfar! Men jag litar på Hollywood-aliens. Har hört att de är taktiska.
Det skulle däremot vara en lögn om jag sa att jag inte blev rädd. Jag var skitskrämd. Och efter filmen, när är vi tittade på mitt fönsterbleck såg vi små fågelben sticka fram.
Jag dog lite inombords.


tyra i saw your booty shake that thing, shake that thing

Det här är Amber. Amber är väldigt speciell. Jag vill ha Amber som bästa vän.

 

update!

Hej. Jag fick en kommentar (jag minns dig med!) som gjorde mig så optimistisk att jag skrev i alla fall, fast jag bara tänkte logga in och påminna mig själv om hur dålig självdisciplin jag har, så att jag ska ta tag i allt (vad som helst).

Håkan Hellström har släppt Samlade Singlar 2000-2010! Har i och för sig alla låtar och tänker därmed inte köpa något jag redan betalat för en gång (jag är rätt vårdslös med pengar, men inte så dum). Lyssnade dock på spotify och det som slog mig var att jag har lyssnat så fruktansvärt mycket på hans album (plural) att jag blev förvirrad varje gång det inte hackade i musiken. LastFM skulle väl implodera av min lyssningsstatistik, som skulle se ut så här (om jag hade haft min användare i åtta år och inte i åtta månader).

Men vad är det här för skitkvalitet?! Aargh!

RSS 2.0