Happyland 2.0

Jag kollade på curling när jag åt frukost. Jag har aldrig gjort det förut. Kan dra slutsatsen att curling och boule går ut på ungefär samma sak, fast det är bara pensionärer som spelar boule.

För övrigt är jag lite skeptisk till hur den här dagen kommer gå, för den har börjat löjligt bra. Man blir paranoid för mindre. Och jag måste måste antagligen skynda mig, ska till Bodens mittpunkt, dvs Enter Galleria, och låna lite böcker. Jag tycker inte om Enter, men jag tycker om biblioteket. Innan jag vet ordet av kanske jag står på en grusplan med en bouleklot i handen.

Blogg.se har bara fula teman. Jag måste göra någonting åt detta.

Happyland

I don’t mind if you don’t mind
I don’t see what you can’t find
So yeah let’s check out what’s behind
ALL THIS BULLSHIT YOU’RE GIVING ME


Tänk vad insiktsfullt det där skulle kunnat vara. Not.

Jag satt och läste Death Note idag, men sen blev det så spännande att jag slutade. Kan bli svårt att läsa klart då. Kanske.

Jag har även rensat min blogg eftersom den var helt värdelös. Å andra sidan kan Kissie få läsare genom att gnälla på folks bröst eller whatever, så så illa var det fan inte. Hittade en blogg som hade typ 70 kommentarer per inlägg med "YO LÄS MIN BLOGG". Bloggen handlade troligtvis inte om någonting alls, den var en bild på några ringar och henne. Var kom läsarna ifrån? Gyaaah! Jahapp. 
Och nu borde jag väl klaga över folks fulhet/idioti/mesighet/slampighet eller något sådant, för det är väl det som drar folk. Så länge man är icke-politiskt korrekt på ett politiskt korrekt sätt. Typ som Knappnytt.

Titta vad jag punkterade upp onödiga grejer. Noll flyt. Nice.

War is upon you! Prepare to suck the cock of karma!


RSS 2.0