perhaps fuck off might be too kind

Mer musik! Det är det enda jag kan bidra med idag! Eller ja, jag har en massa ovettiga saker jag skulle kunna skriva, men det är inte till någons intresse. Alls.

Dagens/Nattens/Whatever inlägg får tillägnas Arctic Monkeys, eller snarare Arctic Monkeys Innan De Blev Riktigt Självmedvetna Och Började Ta Sig Själva På För Stort Allvar. Å andra sidan känner väl inte jag dem... men jag har sett videon till Crying Lightning och den är ju ett fall för sig. Den involverar Alex Turners rock god-crotch, långt oklippt hår, en båt mitt ute i ingenstans, ett skyfall som inte väter ner någon och en elgitarr som stjäl ström från tidigare nämnda båts lampor. Helt ovettigt och pseudo-pretentiöst. Fast det är en bra låt.

Men! Det var ju inte ens det jag tänkte skriva. Åter till de pre-pretentiösa aporna! Det finns riktigt bra livegrejer med dem, typ Live At The Apollo och från lite alla möjliga festivaler, men kommande klipp (gaaah vad onödigt långt detta blev) är ett av de bästa... och Alex Turners frisyr är så sööööööt. 0:27, förresten. Fantastiskt.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0